spot_img
-0.9 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticSocial-democrații renunță la posturile de viceprimar din cele două municipii

  Social-democrații renunță la posturile de viceprimar din cele două municipii

  Posturile de viceprimar din cele două municipii nu mai sunt o țintă pentru social-democrați. Conducerea PSD Gorj a cerut consilierilor locali să se axeze pe dezvoltarea comunităților prin votarea proiectelor benefice localităților. Mihai Weber a transmis clar că echipa social-democrată nu va emite pretenții la postul de viceprimar din Târgu Jiu. Și la Motru situația este identică doar că în acest caz pesediștii dețin funcția de primar.

  În pline negocieri pentru majoritate în Consilile Locale, liderul PSD Gorj transmite că echipa sa nu va emite pretenții la postul de viceprimar în orașul reședință de județ. Chiar și așa, Mihai Weber îl atacă pe Marcel Romanescu afirmând că a fost votat de un procent mic de alegători. “La Consiliul Local am văzut care e dorința târgujienilor! Doar 15% din târgujieni au votat un primar și o echipă. Aici se pune întrebarea cât de legal este. Noi, PSD, indiferent de situație o să venim cu propuneri doar pentru a rezolva problemele din Târgu Jiu. Vreau ca cei din Consiliul Local să fie o echipă și să voteze proiectele pentru comunitate. Acest oraș are nevoie de sprijin și dezvoltare, chiar dacă 15% dintre târgujieni l-au votat pe Romanescu. Noi vom susține tot ce înseamnă proiecte pentru comunitatea din Târgu Jiu”, a transmis președintele Mihai Weber.

  Calculele lui Morega

  În ceea ce privește Municipiul Motru, situația este identică. Primarul Cosmin Morega susține că nu are nevoie de un viceprimar.„Nu cred ca este oportună înființarea unei funcții de viceprimar la nivelul municipiului Motru. Proasta administrare și promovarea în funcții politice a diverselor personaje apropiate primarului Jianu, pe criterii știute numai de dumnealui, efectiv mă obligă să rezolv într-un timp scurt foarte multe probleme cu care orașul și satele se confruntă. Banii alocați pentru funcția de viceprimar aș dori să fie redistribuiți în următorii 4 ani pentru infrastructură, reabilitarea blocurilor și în rezolvarea multor altor probleme cu care cetățenii se confruntă. Primaria Motru și firmele în care Consiliul Local Motru este acționar au nevoie de oameni care efectiv muncesc și nu de funcții de conducere pe care apropiații fostului primar Jianu vor să le creeze pentru a-și plăti datoriile din timpul campaniei electorale. Avertizez clasa politică din Motru că dacă nesocotesc aceste lucruri și încearcă impunerea unui viceprimar, practic vor sustrage bani din buzunarul motrenilor, bani pe care îi putem folosi pentru rezolvarea problemelor cetățenilor. Într-un termen foarte scurt voi eficientiza toate serviciile din Primăria Motru și firmele Consiliul Local și o să fac să înceteze practicile folosite de fosta conducere a lui Jianu, de a impune oameni în posturi în care nu au competență ”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: