spot_img
13.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăPoliticSubsolurile blocurilor, un adevărat focar de infecție!

  Subsolurile blocurilor, un adevărat focar de infecție!

  subsolMarcel Romanescu, candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Târgu-Jiu, susţine că subsolurile unor blocuri din mai multe cartiere ale oraşului reprezintă un adevărat pericol pentru cetăţeni. Liberalul propune o serie de soluţii menite să rezolve această problemă. „Deratizare, dezinfectare, dezinsecție și apoi eliminată cauza. Obligatoriu!

  1.Identificarea tuturor blocurilor care au asemenea probleme!
  2.Crearea unui program (proiect) care sa vină în sprijinul asociațiilor de locatari (facilități fiscale).
  3.Identificarea coloanelor din canalizare care nu fac față supraplinului (eventuale obturări).
  4.Repararea sau înlocuirea instalației de distribuire a apei sau colectoarelor de canalizare, din subsol, până la căminul de branșament!

  Fac precizarea că, în foarte multe subsoluri, gura de canalizare care ar trebui să preia apa rezultată din eventuale pierderi, nu este poziționată corespunzător. La momentul montajului, neavând cădere, probabil a fost montată cu diferență de nivel. Toți știm că subsolurile au o înălțime considerabilă, fapt ce ne permite ridicarea nivelului cu nisip, iar ulterior turnata o șapă de egalizare, până în limita canalizării! Apariția apei vine fie din instalații care au pierderi și trebuie remediate, fie din pânza freatică, fapt ce poate fi eliminat prin hidroizolație. Odată pus la punct acest aspect si igienizat complet, refuz sa cred că ar mai exista ulterior miros, țânțari, șobolani…etc. Rog marii maeștri PSD, însărcinați cu combaterea măsurilor mele, să tacă. E de bun simț. Soluții au existat permanent. Voință nu! Apropo, există orașe care, atunci când au accesat proiectele de termoizolări, au cuprins și hidroizolația! La ei cum s-a putut, iar la noi nu?”, susţine Marcel Romanescu.

  Comandat de PNL Gorj. Cod mandatar 21170006

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: