spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesTaxează viclenia senatorului Iordache

  Taxează viclenia senatorului Iordache

  Social-democrații gorjeni se delimitează de acțiunile și declarațiile liderului PNL Gorj, senatorul Ion Iordache. În încercarea de a câștiga capital politic, liberalul invocă proiecte comune cu PSD, proiecte care, de fapt, sunt simple vorbe în vânt, potrivit unui senator social-democrat.

  Liderul PSD Târgu Jiu, senatorul Cristinel Rujan, îi transmite lui Iordache că social-democrații nu doresc să facă parte din tabloul prezentat de el. În prezent, echipa PNL Gorj este tot mai slăbită de scandaluri și plecări din rândul membrilor.

  „În ultimele săptămâni am urmărit retorica domnului Iordache referitoare la așa-zisul „front comun” pe care și-ar dori să-l realizeze PNL (adică doar domnia sa) cu PSD, pentru rezolvarea problemelor județului nostru și am constatat o inconsecvență de limbaj și atitudine, care denotă o abordare perfidă, vicleană, cu accente machiavelice.
  A afirmat că vrea să lucreze împreună cu PSD pentru județul Gorj, dar, în același timp, a jignit oameni din PSD, atunci când, văzând o fotografie de grup, a spus că „ este un film prost cu actori proști”. În astfel de condiții, echipa mare și unită a PSD Gorj nu va putea să stea la masă cu cei 3-4 „băieți deștepți” care au mai rămas în PNL Gorj”, a transmis senatorul Cristinel Rujan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: