spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăPoliticUn deputat îi amintește lui Iordache că "Miniciuna are picioare scurte"

  Un deputat îi amintește lui Iordache că „Miniciuna are picioare scurte”

  Deputatul PSD de Gorj Claudiu Manta susține că se denaturează realitatea în privința PLX 618/ 2022, care permite aplicarea Legii 197/2021, scandal produs de senatorul PNL de Gorj Ion Iodache.

  Parlamentarul afirmă că Iordache știa că un amendament respins nu mai poate fi reintrodus pentru discuții, însă a preferat să joace teatru, pentru simpatia votanților.

  „Lucrurile stau în felul următor: pe 16.05, amendamentul lui Ion Iordache este respins de Senat. Ulterior, proiectul legislativ ajunge la Camera Deputaților (camera decizională), unde sper să se discute săptămâna viitoare, întrucât este extrem de important pentru C.E.O.
  Aici am intervenit și am depus amendamentul cu pricina. Dl. Iordache ar trebui să știe, după aproape 3 ani în Parlament, că NU avea voie să mai depună amendamentul respectiv și, dacă tot voia binele C.E.O., așa cum pretinde, putea să vină să ne solicite ajutorul, astfel încât să facem împreună o lege bună. Evident că nu a făcut-o, așa că puteți trage concluziile singuri.
  Ca o ultimă completare: sursa amendamentului nostru o reprezintă discuțiile cu specialiștii din C.E.O., cărora le-am acordat tot timpul ajutorul, atunci când a fost nevoie!!!!”, transmite Claudiu Manta.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!