spot_img
14.3 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăPoliticVezi cine candidează la Fărcășești din partea PSD

  Vezi cine candidează la Fărcășești din partea PSD

  Social-democrații gorjeni și-au desemnat candidatul pentru Primăria Fărcășești. Este vorba despre inginerul Constantin Stoian. Printr-un comunicat de presă, PSD Gorj anunță că acesta îndeplinește calitățile necesare pentru a conduce administrația localității.

  „Localitatea Fărcășești merită un primar gospodar, care pune interesul comunității pe primul loc, iar Constantin STOIAN, candidatul PSD la funcția de primar în localitatea Fărcășești, îndeplinește aceste calități. Având o meserie de bază extrem de importantă, cea de inginer în cadrul Complexului Energetic Oltenia, domnul Stoian cunoaște foarte bine problemele județului, dar, mai ales, ale localității Fărcășești, puternic afectată de activitatea companiei miniere.
  În vârstă de 43 de ani, cu o bogată experiență profesională, Constantin Stoian este omul de care Fărcășeștiul are nevoie în această perioadă de transfer, de la activitatea monoindustrială spre o dezvoltare multilaterală”, transmite PSD Gorj.

  Ce spune candidatul
  Pentru candidatul PSD la Primăria Fărcășești, rezolvarea problemelor comunității reprezintă proiectul său de viitor, după cum a declarat acesta.
  ”Proiectele cu care mă prezint în fața oamenilor sunt nevoile cu care se confruntă comunitatea, pe care eu le știu foarte bine. În fiecare zi discut cu consătenii mei, iar încrederea pe care o au în mine m-a determinat să iau decizia de a candida. Încrederea cetățenilor și sprijinul PSD Gorj fac echipa de la Fărcășești câștigătoare la alegerile din data de 9 iunie”, este mesajul lui Constantin Stoian.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: