spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăPoliticVicepreședinte PSD Gorj taxează "filmul" prost, de la CE Oltenia, regizat de...

  Vicepreședinte PSD Gorj taxează „filmul” prost, de la CE Oltenia, regizat de Iordache

  Declarațiile și acțiunile liderul PNL Gorj cu privire la soarta CE Oltenia par a fi dintr-un film. Unul de duzină, realizat pe repede înainte, din care lipsesc secvențe importante din cauza regizorului, Ion Iordache. Senatorul liberal a fost criticat, în nenumărate rânduri, de colegii de partid pentru modul în care bagă capul în tabloul CE Oltenia, deși este depășit de situație. Social-democrații susțin și ei că Iordache nu își dorește decât capital politic.

  „Ne uităm cu toții la cel mai prost film realizat vreodată: acela în care un lider politic își numește apropiații în cele mai importante funcții administrative și în conducerea celei mai mari companii din județ (Complexul Energetic Oltenia), iar acum ne spune că nimic nu merge.
  Deși este nevoie de energie, iar România importă mai mult decât produce, Iordache ne explică faptul că CEO nu mai poate da energie din cauza managementului defectuos din ultimii ani, culmea, numit fix de el.
  Omul efectiv a pierdut controlul și este depășit de situație. La Ion Iordache toate greșelile se repetă și pare că nu poate învăța nimic din propriile eșecuri. A schimbat doi prefecți PNL, a schimbat conducerea CEO (deși este vorba despre persoane care fac parte din structura de conducerea a PNL Gorj ), pe motiv că nu este performantă, iar acum s-a ajuns până într-acolo încât și-a numit fini și rude în Directoratul CEO, pe care, de asemenea, susține că trebuie să-i schimbe că nu sunt buni. Iordache și-a dat seama că nu mai poate fi separat de decizia din Complexul Oltenia, iar gorjenii știu că este responsabil de soarta companiei. Îi aduce rând pe rând pe miniștrii Energiei la poză pentru a mai trage de timp, poate, poate trec alegerile din 2024 și oamenii nu se prind de ceea ce vrea să facă. P.S. Prefectul ar trebui să-și facă griji!!!”, a transmis vicepreședintele PSD Gorj, Manuela Misăilescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: