spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăNews Alert(VIDEO) Marcel Ciolacu a fost desemnat oficial premier al României

  (VIDEO) Marcel Ciolacu a fost desemnat oficial premier al României

  Marți, președintele Klaus Iohannis l-a numit pe Marcel Ciolacu în funcția de premier, marcând a patra numire a unui premier PSD în timpul celor două mandate ale sale la Cotroceni.

  Iohannis a numit la Palatul Victoria pe reprezentanții PSD Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă, iar acum pe Marcel Ciolacu – așa cum s-a stabilit în protocolul de guvernare, în urmă cu un an și jumătate, la preluarea mandatului de către predecesorul lui Ciolacu, Nicolae Ciucă, de la PNL.

  Președintele Klaus Iohannis a evidențiat Coaliția PSD-PNL în anunțul privind noul premier.

  „Coaliția de guvernare a decis să funcționeze pe un model nou pentru România: schimbare a premierilor la jumătatea perioadei de guvernare. Acest model a funcționat foarte bine și sunt încredințat că va funcționa în continuare. Românilor li s-a promis stabilitate și au primit stabilitate”, a spus președintele Klaus Iohannis.

  „Îmi doresc ca viitorul Guvern al României, condus de către mine, să fie despre economie și reformă. În primul rând, până joi, România trebuie să aibă un nou Guvern, votat și pe urmă să venim pentru depunerea jurământului. Îmi asum cu toată responsabilitatea faptul că România are nevoie de aceste reforme și de Programul Național de Redresare și Reziliență.” a declarat noul premier, Marcel Ciolacu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: