spot_img
13 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesVîlceanu nu părăsește partidul, chiar dacă pierde conducerea PNL Gorj

  Vîlceanu nu părăsește partidul, chiar dacă pierde conducerea PNL Gorj

  Vâlceanu și Romanescu, la poză prieteni, în realitate, în război

  Deputatul Dan Vîlceanu nu se gândește să plece din PNL nici chiar dacă va pierde funcția de președinte al organizației județene: „Nu mă gândesc să plec din PNL și nu mă gândesc că se va ajunge la așa ceva (pierderea conducerii PNL Gorj, n.r.). Eu am redevenit președintele organizației la alegerile de anul trecut“, a precizat deputatul.

  Romanescu l-a susținut pe Iordache

  Dan Vîlceanu se află într-un conflict deschis cu președintele organizației municipale a PNL, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu. Deputatul liberal a precizat că Marcel Romanesc l-a sprijinit la alegerile de anul trecut pe Ion Iordache: „Și atunci se crease o grupare în partid, care să sprijine o candidatură a lui Ion Iordache, iar Marcel Romanescu a fost printre cei care au sprijinit această candidatură. Ion Iordache și-a dat seama că nu poate câștiga și nu a mai candidat. Partidele au o structură competitivă și ăsta este un lucru bun într-un partid“, a spus Dan Vîlceanu la o emisune de la postul 1 Plus Tv.

  Marcel Romanescu a precizat că, dacă se va pune în discuție preluarea conducerii organizației județene, va pune o serie de condiții.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: