spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăEconomicWeber cere ministrului Energiei să solicite renegocierea restructurării CEO

  Weber cere ministrului Energiei să solicite renegocierea restructurării CEO

  Deputatul PSD de Gorj Mihai Weber cere ministrului Energiei, Virgil Popescu, să solicite Comisiei Europene ajustarea Planului de restructurare al Compexului Energetic Oltenia.

  Solicitarea vine, în contextul în care, chiar ministrul Fondurilor Europene a admis că această procedură ar fi justă, în condițiile actuale, care au generat și discuții legate de pensiile din România, la nivelul Comisiei Europene.

  „Dacă se vrea, se poate !!! Așa cum ministrul PSD Marius Budăi s-a implicat și a reușit să genereze o discuție amplă, chiar la nivelul Comisiei Europene, pe renegocierea capitolului legat de pensii din PNRR și Planul de restructurare al COMPLEXULUI ENERGETIC OLTENIA poare fi ajustat!
  Inclusiv ministrul de acum al Fondurilor Europene și un înalt funcționar european admit acest lucru! Evident, inițiativa trebuie să plece de la MINISTERUL DE RESORT, cel care dictează politica energetică a țării! De aceea, le cer, încă o dată, factorilor de decizie de la Energie, să aibă în vedere că Planul a fost elaborat într-o perioadă în care România nu se confrunta cu problemele actuale”, a transmis deputatul Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: