spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesWeber: Modernizarea UM Sadu, o certitudine!

  Weber: Modernizarea UM Sadu, o certitudine!

  Vești bune pentru Uzina Mecanică Sadu. Potrivit parlamentarului PSD Gorj, societatea va beneficia de sprijin financiar din partea ministrului Economiei. Mihai Weber este convins că uzina din Sadu se va pune pe picioare.

  După ce s-a discutat mult pe tema alocării banilor, liderul PSD Gorj le transmite criticilor că au greșit subiectul.  Weber speră ca Vîlceanu să-și dea demisia  de onoare. „Acelor politicieni gorjeni din Opoziție care afirmau că își vor da demisia în cazul în care fie și un singur leu va ajunge la Uzina de Armament de la Sadu, le readuc aminte că este momentul să facă acest gest de onoare. După vizita în județul nostru a ministrului Economiei, Nicolae Bădălău, au fost alocate fondurile necesare pentru modernizarea Uzinei de Armament de la Sadu”, susține Mihai Weber

  Banii rămân „ acasă”

  Parlamentarul PSD susține că prin noua strategie implementată, banii obținuți vor rămâne în bugetul fabricilor care produc materie primă.  „O altă veste bună o reprezintă și anunțul domnului ministru că în acest an profitul pe care fabricile de armament îl vor realiza va rămâne la acestea pentru modernizare și retehnologizare, astfel încât produsele românești din acest domeniu să fie competitive atât pe piața internă, cât și pe cea externă”, a mai declarat președintele PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: