spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSocial democrații moldoveni dați exemplu! „Alte județe au lideri care au știut...

  Social democrații moldoveni dați exemplu! „Alte județe au lideri care au știut ce vor”

  Liderii PSD Gorj sunt acuzați din nou că nu se zbat suficient pentru a obține posturi la București. În opinia lui Cristian Toader Pasti, liderii de la Gorj, ar trebui să ia lecții de la colegii lor din regiunea Moldovei, care au reușit să obțină de la Liviu Dragnea numeroase funcții de miniștri și secretari de stat. Pasti recunoaște că șansele să prindă un fotoliu de secretar de stat au scăzut considerabil și spune că promisiunile liderilor de la Gorj au devenit o „poveste frumoasă”.

  Tot mai mulți pesediști gorjeni privesc cu invidie cum colegii lor din alte regiuni ale țării au acces la funcții în ministere, în timp ce Gorjul este ținut departe de către Liviu Dragnea. Cristian Toader Pasti, unul dintre cei cărora liderii i-au promis, din nou, o funcție de secretar de stat, pare împăcat cu ideea că va fi lăsat iar pe dinafară. „E o poveste frumoasă, sperăm să fie cu happy end. Să sperăm că o să ajungă cineva de aici în posturi de decizie, pentru că sunt lucruri importante care se pot rezolva pentru județ având un lobby foarte puternic la București. Nu degeaba alte județe din țară au foarte mulți secretari de stat, miniștri, directori și își rezolvă foarte multe probleme. Nu putem spune că nu avem nicio șansă, ar mai fi ceva șanse. Nu știu dacă ne costă sau nu ne costă că l-am avut pe domnul Ponta premier, probabil că ne costă multe”, a declarat Pasti.

  „Fiecare județ din Moldova a obținut post de ministru”

  Pasti le atrage atenția liderilor PSD Gorj să fie mai hotărâți atunci când negociază cu Liviu Dragnea și dă exemplul pesediștilor moldoveni, care au obținut numeroase funcții pentru colegii lor. „După turneul din Moldova al domnului președinte Dragnea, fiecare județ din Moldova a obținut un post de ministru și ceva posturi de secretari de stat. În Gorj nu a venit domnul Dragnea să ne roage cu nimic. Avem de tras și suntem în competiție cu alte județe care au lideri foarte puternici, care s-au zbătut și au știut ce vor. Cred că și la noi trebuie făcut același lucru. Și domnul Cârciumaru și domnul Weber sunt oameni cu influență, oameni respectați la București, au acces la domnul Dragnea… Mai mult decât atât, ce putem noi să facem?”, a mai spus social-democratul Pasti.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: