spot_img
22.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăPoza ZileiLoc de parcare cu dedicație?

  Loc de parcare cu dedicație?

  Când ai valoare, ai! Un singur loc de parcare a fost ”însemnat” cu roșu în parcarea cu plată din zona Galeriilor de Artă din Tg-Jiu. Cui îi este dedicat nu știm, încă, cert este că dacă proprietarul își va găsi locul ocupat, mașina de ridicări auto va bloca toată intersecția.

  Mulți târgujieni, care locuiesc în zona centrală, se plâng că deși sună la poliția locală, atunci când își găsesc locul ocupat, mașina de ridicări nu poate interveni întrucât se blochează tot traficul. Și atunci, se întreabă tot ei, pentru ce au mai plătit?

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. De ce au plătit….de fraieri….de calici ce sunt…că deh sunt cineva…..prostia se plătește. Eu daca eram primar nu cream modica suma de 350 sa fiu proprietar pe 8 mp de asfalt cream 1500. Să vedem atunci cine e barosan.

   • Mai5, nea Gigi lumea are serviciu. Facem naveta cu mașina și locuim într-o zonă cu probleme. Dacă nu plăteam 360 de lei unde parcam? În cer? Pentru matale, fără mașină și pensionar, ideile domnului Romanescu ți se par strălucite? Crezi că am fost de acord să plătim? Nu ne face deloc plăcere, dar a avut grijă primarul să ne bage mâna în buzunar. Aveți grijă la limbaj și nu mai condamnați dacă nu cunoașteți! Marele primar și cu viceprimarul Bejinaru se băteau în piept ce bine ne fac, dacă credeți că au făcut bine să îi votați din nou, eu unul nu o mai fac.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: