spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăSănătateCompartiment de urgențe nou, la Spitalul Județean de Urgențe Târgu Jiu

  Compartiment de urgențe nou, la Spitalul Județean de Urgențe Târgu Jiu

  Un compartiment de urgențe va fi deschis la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  „Am avut o discuție cu medicul șef de la Secția de Neurologie pentru înființarea unui Compartiment de urgențe accidente vasculare. Este un compartiment care necesită aparatură medicală, pentru a chema comisia din cadrul Ministerului ca să-l autorizeze“, a precizat Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Fonduri pentru perfecționarea medicilor

  Dumitru Vienescu a menționat au fost transmise solicitări pentru dotarea cu aparatură medicală: „Am făcut solicitări pentru fi dotați cu aparatură medicală. În ultimii doi ani s-a acordat o importanță mai mare compartimentului de radiologie și imagistică medicală. S-au adus patru aparate noi de radiologie și un CT nou. Sper să obținem fonduri pentru a achiziționa în continuare aparatură medicală“.

  De asemenea, spitalul a alocat fonduri pentru perfecționarea medicilor: „Anul acesta am alocat bani în pus pentru formarea profesională a personalului medical. Sunt anumite aparate care necesită o pregătire corespunzătoare. Cursurile vor fi plătite de spital. Pentru orice specializare, competențe sau supracompetențe le asigurăm fondurile necesare“, a mai precizat managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: