spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăSănătateGorj: Bărbat în vârstă de 53 de ani, decedat de Covid. Alte...

  Gorj: Bărbat în vârstă de 53 de ani, decedat de Covid. Alte 49 de persoane s-au infectat

  Coronavirusul face alte victime. Alte patru persoane și-au pierdut viața din cauza acestui virus, iar alte 49 s-au infectat în ultimele 24 de ore.

  Printre persoanele decedate se află și un bărbat în vârstă de 53 de ani. Acesta avea și alte boli asociate. ”De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate patru decese: – bărbat în vârstă de 53 ani- comorbidități: hipertensiune arterială; -bărbat în vârstă de 66 ani- comorbidități: neoplasm bronhopulmonar, stadiul IV; -bărbat în vârstă de 71 ani- comorbidități: demență mixtă și BPOC (bronhopneumopatie obstructivă cronică); -bărbat în vârstă de 84 ani- comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială și insuficiență renală.

  De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 49 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: – 44 teste pozitive de la laboratorul din sistemul public; – 5 teste pozitive de la laboratoarele din sistemul privat”, transmite DSP Gorj. Până astăzi, 26 martie 2021, ora 14.00, s-au primit 57.987 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 53.641 persoane.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: