spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăSănătateInternări online la Spitalul de pneumoftiziologie de la Runcu

  Internări online la Spitalul de pneumoftiziologie de la Runcu

  Pacienții care vor să se interneze în Spitalul de Pneumoftiziologie din comuna Runcu, care oferă programe de recuperare post-COVID-19, au posibilitatea să se interneze online. Pe site-ul unităţii medicale există o secţiune specială. „Se intră într-un meniu foarte simplu şi există aici programare la telefon sau programare online. Sunt foarte multe solicitări şi din acest motiv am veni în întâmpinarea pacienţilor“, a spus Ion Cohină, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din Runcu.

  Spitalul este dotat cu aparatură medicală modernă

  Spitalul beneficiază de aparatură modernă. O sală de şedinţe a fost transformată în spaţiu de recuperare, dotat cu aparatură medicală modernă, o parte fiind donată de fundaţia „Mereu aproape“.

  Din aceste motive şi pentru că personalul medical este mereu la dispoziţia pacienţilor, spitalul din comuna Runcu este foarte căutat de către pacienţi din toată ţara.

  „Psihologul este cel ai important. Deja, încep să uit anumite aspecte negative care m-au marcat. Este o linişte binefăcătoare aici“, a precizat o pacientă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: