spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăSănătatePlan de reorganizare post COVID-19 la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Runcu

  Plan de reorganizare post COVID-19 la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Runcu

  Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu“ din Runcu își va redeschide porțile pentru toți pacienții. În momentul de față, niciun pacient cu COVID-19 nu mai este internat, iar conducerea unității medicale lucrează la un plan de reorganizare.

  „Nu mai sunt internați pacienți cu COVID-19. O să păstrăm un număr de locuri pentru eventuale cazuri care vor mai apărea și încercăm să revenim la situația inițială, înainte de pandemie. Lucrăm la planul de reorganizare. Câteva secții au fost readuse la poziția inițială, lucrăm la circuite pentru a fi îndeplinite criteriile epidemiologice. Ne pregătim să revenim la o situație normală. astfel încât să avem și o zonă tampon și zone de COVID-19, în cazul în care apar și alți pacienți“, a spus Ion Cochină, managerul spitalului.

  Unitatea medicală a fost desemnată să trateze pacienții cu COVID-19 cu forme medii.

  Aproximativ 90 de pacienți sunt internați în spitalul de la Runcu

  Aproximativ 90 de pacienți sunt internați în prezent în spitalul din comuna Runcu. „Tratăm în prezent pacienți cu tuberculoză și avem cazuri de recuperare medicală respiratorie. Capacitatea maximă este de 226 de paturi. Sper ca în cel mult două săptămâni să revenim la normal“, a mai spus Ion Cochină.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: