spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesAcțiune umanitară: locuință oferită unei mame singure cu trei copii

  Acțiune umanitară: locuință oferită unei mame singure cu trei copii

  O femeie singură cu trei copii se va muta dintr-un mare oraș al României în Rovinari, unde o asociație umanitară îi va pune la dispoziție o garsonieră.

  Cristina Lia, președintele Asociației „Glasul Sufletului“ a prezentat pe pagina sa de Facebook povestea acestei familii și a lansat un apel pentru a fi ajutată în vederea amenajării locuinței: „În urmă cu doi ani am primit un apel din partea unui bărbat care îmi cerea ajutorul pentru o mămică cu trei copii care își pierduse soțul în urma unui infarct. Am contact mămică să îmi ofer ajutorul și surpriză… Niciodată cineva nu i-a întins o mână de ajutor, iar ea s-a speriat pentru că nu credea că cineva chiar vrea să o ajute. Așa cum spunea ea «eu nu știu ce înseamnă să primești fără să plătești». Nu a vrut ajutorul atunci pentru că a considerat că se descurcă. Dar greutățile au început să apară și fiecare zi era din ce în ce mai grea. În gândul ei erau doar copii care trebuiau să termine școală pentru că învățau foarte bine și, fiind olimpici, ea nu voia să le spulbere visele, iar sacrificiul ei părea foarte mic … A pierdut casa din cauză că nu își mai permitea să plătească chiria. A început să își caute serviciu, dar mezina familiei nu avea nici un an împlinit. Cu toate acestea și-a găsit de lucru în curățenie“.

  Femeia și copiii s-au putea muta până la sărbătorile pascale

  Cristina Lia vrea ca mama să se mute în noua locuință până la sărbătorile pascale: „DUMNEZEU avea planuri cu ea, cât și cu noi … Așa că  i s-a propus venirea familiei în Rovinari  … Ușor de spus greu de făcut…

  Casă, masă, de nici unele nu aveam. Dar glasul sufletului a fost foarte puternic și greu de acceptat pentru ea ajutorul nostru. Spunând continuu că este împrumut tot binele pe care îl facem pentru copiii ei …

  Așa că, dragilor, cred ca v-ați dat seama că nu voi putea face publică identitatea lor, dar vă voi arăta ceea ce vom face pentru ei.

  Deci, în primă etapă am găsit casă, o garsonieră care a fost donată de posesoare fără nici o pretenție (mulțumim suflet frumos). Au urmat acte, împuterniciri (pentru că  posesoarea era deja în altă țară), dar sau rezolvat.

  Acum vine partea mai dificilă, dar enorm de frumoasă: amenajarea, branșarea, instalația de curent, de gaze, de apă (care este aproape finalizată), dar mai ales culegerea de zâmbete și bucurie.

  Așa că, dragilor, ce spuneți până de Sf. Paști, această mămică să poată să pună capul pe pernă liniștită alături de copiii ei? Eu cred în puterea LUI și sunt sigură că vom fi susținuți.”

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: