spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăSocialAcțiuni umanitare pentru o tânără din Rovinari aflată în scaunul cu rotile

  Acțiuni umanitare pentru o tânără din Rovinari aflată în scaunul cu rotile


  O tânără de 29 de ani, din Rovinari, aflată în scaunul cu rotile, are nevoie de ajutor. Aceasta are nevoie de suma de 5.000 de euro pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale.

  „Mă numesc Ion Georgiana, sunt din județul Gorj, orașul Rovinari. Am vârsta de 29 de ani și sunt mama unei fetite de 7 ani. Am paraplegie spastică Frankel A. În 2016 viața mi-a luat picioarele și mi-a dat în schimb 4 roți pentru a mă deplasa. Ca printr-un joc al sorții, la trei ani de la traumatism, am fost diagnosticată cu siringomielie, lichidul cefalorahidian îmi inundă măduva. În 27 octombrie 2022, în urma unui RMN, am descoperit că lichidul a avansat până la inelul C2 și îmi pune viața în pericol.
  Costul operației care mă poate salva este de peste 5.000 de euro la o clinica din Chișinău. Situația mea financiară nu îmi permite să ajung să mă operez, eu și fata trăind din indemnizația mea de handicap de 526 de lei pe lună și alocația fetiței mele, eu neprimind pensia de invaliditate, singurul meu ajutor venind din partea mamei care este și însoțitorul meu, eu fiind dependentă de pampers , medicamente și multe altele.
  Cine poate și vrea să mă ajute poate dona în următorul cont:
  RO62RNCB0149131194020001 – BCR“, a transmis Georgiana Ion.

  Acțiuni umanitare

  Asociația „Glasul Sufletului“ din Rovinari desfășoară o campanie umanitară, pentru strângerea banilor necesari.
  De asemenea, Sidor Șerban, consilier local, spune că sâmbătă, 26 noiembrie, banii obținuți din spălarea mașinilor vor fi donați Georgianei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: