spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesApelul disperat la 112 al unui gorjean: „Am şi eu două vaci...

  Apelul disperat la 112 al unui gorjean: „Am şi eu două vaci şi a venit un bou, mi-a rupt gardul şi vine la vacile mele“

  Un gorjean  a sunat la numărul unic de urgenţă 112, ca să ceară ajutorul pompierilor pentru că un taur aflat în perioada de împerechere voia să pătrundă în grajdul în care se afla vacile sale.

  Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au prezentat această situaţie neobişnuită pe pagina de Facebook a instituţiei, iar apelantul a fost numit Moş Peleus, personajul din Las Fierbinţi:

  „Dispecerul: Bună ziua! Aţi sunat la pompieri! Ce urgenţă aveţi?

  Moş Peleus: Domnule, mă scuzaţi că vă deranjez, am şi eu două vaci şi a venit un bou al…că nici nu ştiu al cui e, mi-a rupt gardul şi vine la vacile mele…să vină domne’ o maşină aici!

  Dispecerul: Domnule, dumneavoastră sunteţi rănit? Vă simţiţi rău? Aveţi o situaţie de urgenţă? Ceea ce ne-aţi spus până acum nu reprezintă o situaţie de urgenţă care să necesite intervenţia pompierilor!

  Moş Peleus: Domnule să vină o maşină pe uliţă că mi-a rupt gardul, a venit la vacile mele! De 3 luni tot vine la vacile mele! Acum mi-a rupt gardul şi noroc că l-am lăsat în pace că altfel nu scăpăm cu viaţa! Să veniţi aici să vedeţi! Să-şi ţină domne’ boul închis! Ce caută domne’ la vacile mele? 

  În ascultarea apelului se aflau şi colegii noştri din cadrul IPJ Gorj, iar în ploaia de explicaţii ale lui Moş Peleus, colegul poliţist tot încerca să intervină şi să obţină datele de care avea nevoie pentru a rezolva situaţia. Cam greu să-l întrerupi pe Moş Peleus, pentru că era negru de supărare pe boul care i-a necinstit vacile. Gardul ca gardul, dar cu vacile cum rămâne? Nu ştim finalul acestei poveşti pentru că a fost preluat de colegii noştri poliţişti care, cu siguranţă, au făcut lumină în acest caz. Apel justificat sau nu? Cert este că pompierii nu sting focul de împerechere al animalelor! Noi doar salvăm animalele atunci când este cazul!“. 

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: