spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăSocialAsistenta medicală de la UPU a fost înmormântată

  Asistenta medicală de la UPU a fost înmormântată

  Asistenta medicală, în vârstă de 36 de ani, de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, care a fost diagnosticată cu cancer, în primăvara acestui an, s-a stins din viaţă.

  Maria Păunescu suferea de tumoră malignă pleurală – mezotelion pleural epiteloid. Personalul medical de la UPU este în stare de șoc și au postat mesaje pe rețelele sociale prin care își exprimă durerea. „Este dureros să pierzi o fiinţă dragă. Am sperat, m-am rugat pentru însănătoşirea ta, dar moartea a fost mai puternică şi te-a smuls dintre noi. Vei fi mereu in inima mea tot restul vieţii“, a transmis Georgiana, colegă cu Maria.

  Avea o fetiță în vârstă de nouă ani

  Au fost desfăşurate o serie de campanii pentru strângerea de fonduri. Maria Păunescu a fost la tratament la Viena. Maria Păunescu avea o fetiţă în vârstă de nouă ani.

  Trupul neînsufleţit a fost depus la Capela Bisericii Sfântul Nicolae din municipiul Târgu Jiu, iar sâmbătă, sicriul a fost mutat la casa familiei Păunescu din satul Dobriţa, comuna Runcu, acolo unde a fost înmormântată duminică.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: