spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 18, 2024
Altele

    Bârfe

    Se zvoneşte prin Târg că fostul candidat PDL Corneliu Vişoianu, cel care în ultima perioadă s-a apropiat mult de PSD, a prins drag de Gorj şi intenţionează să devină mogul de presă. Chiar dacă nu a reuşit să ajungă la un numitor comun cu Dan Voiculescu, preşedintele fondator al PC pentru preluarea conducerii filialei Gorj a Partidului Conservator, Vişoianu tot nu renunţă la dorinţa de a deveni patron de televiziune. Încercările lui Corneliu Vişoianu de a prelua franciza Antena1 Târgu-Jiu au îngheţat, însă, la început de an electoral, fostul şef al Energy Holding s-a reorientat, hotărând deschiderea unui nou post TV în Târgu-Jiu. La Bursa zvonurilor se aude că Vişoianu, prieten de-al liderului de sindicat Marin Condescu, îşi pregăteşte din nou candidatura pentru un post în Parlamentul României, tot pe un colegiu din Gorj. De această dată, Corneliu Vişoianu mizează pe câştigarea negocierilor cu liderii PSD şi PNL pentru a primi sprijin politic. În aceste condiţii, Vişoianu ar trebui să aibă şi ceva „argumente” media.

     

    Cristi Fluierătoru, liderul de sindicat de la Motru, a trecut printr-un eveniment nefericit, un eveniment care ar fi putut să îi curme viaţa şi care….a trecut tacit, pe sub privirile cunoscuţilor, ale presei, dar şi ale oamenilor legii. În maşina liderului de sindicat, se pare, potrivit zvonurilor au fost trase trei focuri de armă, însă…nu se ştie din ce motiv se vrea muşamalizarea evenimentului. Ce nu ştie liderul de sindicat este faptul că mai mereu…adevărul iese la suprafaţă!

     

    Zvonurile circulă, iar acestea nu exclud lumea politică. Se vorbeşte că Radu Angheloiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj nu se mai află de mult timp în graţiile conducerii PNL Gorj, motiv pentru care unele voci susţin, tot mai vehement, o schimbare a acestuia din funcţie.

     

    Că este agreat sau nu de unii primari cu care imparte barca pesedista, nu mai este relevant pentru preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Important este că se află în graţiile şefului de partid Victor Ponta, care a cerut edililor nemulţumiţi să lase „ciocul mic”. Aşa că, până la alegeri, şeful Consiliului Judeţean poate sta confortabil în scaunul de conducere, pentru că va fi ferit de orice răutate de „Il lider maximo”!

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: