spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 4, 2024
Altele

    Bârfe

    Surse din media locală susţin că sindicatele conduse de Marin Condescu s-au implicat destul de mult în repunerea pe roţi a unei televiziuni locale, deşi efortul a fost în zadar după cum se pare. Fiind mai mulţi acţionari, care mai de care mai înstăriţi, ne aşteptam ca angajaţii televiziunii locale să-şi primească salariile la timp, nu cu întârziere cum o făceau până de curând. Mare e grădina că, pe lângă această problemă, televiziunea respectivă este condusă de un director „prompterist” de profesie, care mai mult îşi agasează subalternii decât îi conduce. Revenind la sindicatele acţionare, se aude că acestea au contribuit cu o maşină de lux, provenită de la clubul Pandurii, reporterii folosind-o ca maşină de serviciu în teren.

     

    Şefa Trezoreriei Gorj, Aurelia Dădălău, „taie şi spânzură” în staţiunea Rânca. Deţinătoare a unei cabane aflată în apropierea pârtiei principale de schi, Aurelia Dădălău ar fi pornit un adevărat război împotriva administratorului unei pensiuni turistice din vecinătate. Se spune că după ce l-a ameninţat pe acesta cu fel şi fel de controale de la Fisc, şefa Trezoreriei a continuat lupta pe altă cale, terorizându-l. Surse apropiate administratorului susţin că femeia i-a pus fel şi fel de piedici acestuia, depozitând în faţa pensiunii grămezi de lemne şi utilaje dezmembrate pentru a-i bloca accesul, dar şi pentru a-l tracasa. Interesant este dacă administratorul de pensiune va ceda în faţa unei femei.

     

    „Deranj în Paradis! Ni se transmite dintre oamenii de zăpadă ca, din spatele uşilor închise, din biroul unde se aflau, singuri, Crin Antonescu şi Victor Ponta a răzbătut, dintr-o dată, un strigăt, deasupra vocilor precipitate. Tonul ridicat al celor doi a fost singurul lucru pe care au reuşit să-l desluşească cei aflaţi prin preajmă, în număr de trei. La un moment dat, însă, de la vocea care striga mai tare, aparţinând preşedintelui liberal, s-a auzit: « Niciodată! » Au urmat câteva bolboroseli, din nou voci ridicate, şi cei doi au apărut împreună, mimând liniştea. Cei trei, de lângă uşă: i-a cerut să meargă la muncă! Râsete, ovaţii, aclamaţii, Ceauşescu-Pace!”. (Sursa: ziare.com)

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: