spot_img
15 C
Târgu Jiu
luni, februarie 26, 2024
Altele
  AcasăSocialCadouri din partea unei organizații elvețiene pentru toți copiii din comuna Dragotești

  Cadouri din partea unei organizații elvețiene pentru toți copiii din comuna Dragotești

  Toți elevii și copii de la toate școlile și grădinițele din comuna Dragotești vor primi cadouri din partea unei organizații din Elveția. „Este o surpriză făcută de partenerii și prietenii noștri din Elveția, care de o lungă perioadă de timp ne oferă cadouri destinate copiilor din localitatea noastră. Toate produsele care vor ajunge la noi vor fi împachetate de copii din Elveția“, a spus Vili Pasăre, primarul comunei Dragotești.

  Cadouri împachetate de copii elvețieni

  Cadourile sunt oferite în funcție de vârstele copiilor. Pachetele conțin, în general, cărți, jucării, rechizite. „Cred că va fi o bucurie mare pentru copii, pentru că Moș Crăciun va ajunge la fiecare“, a mai precizat primarul comunei Dragotești.

  Primăria Dragotești a alocat bani pentru cadourile copiilor

  În plus, fiecare elev sau copil de grădiniță din comuna Dragotești va primi, de Crăciun, câte un pachet cu dulciuri, băuturi răcitoare și alte produse specifice acestei perioade a anului. „Primăria a alocat o sumă de 25 de lei pentru fiecare copil. Banii vor ajunge la școală, care se va ocupa de achiziționarea produselor și împărțirea acestora către elevi“, a mai precizat primarul Vili Pasăre.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: