spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăSocialCâinele de serviciu al Jandarmeriei Gorj, Oloba, a ieșit la pensie

  Câinele de serviciu al Jandarmeriei Gorj, Oloba, a ieșit la pensie

  Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, si-a luat rămas bun de la Oloba – câinele de serviciu, ciobănesc german, de peste 10 ani, care a ieșit la pensie. Oloba, a lucrat încă de la repartizarea ei în unitate, numai împreună cu conductorul câini serviciu – plutonier adjutant Ianoși Mihai din cadrul Detașamentului Mobil.
  Au urmat împreună cursurile Centrului Chinologic ,,dr. Aurel Greblea” Sibiu, fiind specializată în categoria patrulare-intervenție iar ulterior a fost evaluată periodic.
  A participat la numeroase misiuni specifice Jandarmeriei Române în județul Gorj, executând misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice, de patrulare și însoțire la adunări publice, la competiții sportive, etc.
  „Conductorul de serviciu, ne-a transmis că a fost o parteneră de încredere pe timpul misiunilor dar și atentă și afectuoasă, fiind astfel în centrul atenției copiilor la toate activitățile organizate în Piața Prefecturii sau în unitate.
  Aceasta și-a îndeplinit stagiul de serviciu, iar datorită vârstei i-a fost afectată starea de sănătate și nu a mai putut fi folosită în misiuni. A fost preluată astăzi de partenerul de misiuni, care se va preocupa de acum înainte de îngrijirea ei la domiciliul personal.
  Colegul nostru ne-a asigurat că nu este o despărțire, ci este o continuare a camaraderiei, acesteia fiindu-i asigurate toate condițiile pentru existență, pentru că este foarte atașată de el”, au transmis oficialii instituției.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: