spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăHeadlines„Centrul de Sprijin pentru Români”, asociația care poate schimba vieți

  „Centrul de Sprijin pentru Români”, asociația care poate schimba vieți

  Un consilier local din municipiul Târgu Jiu a dat startul unui nou proiect personal. Este vorba despre o asociație care are menirea de a-i ajuta pe cei aflați la nevoie. Sub denumirea „Centrul de Sprijin pentru Români”, proiectul îi vizează pe cei care se află în impas, fie că vorbim despre pierderea locului de muncă, fie despre alte probleme sociale sau financiare.

  Ideea i-a aparținut consilierului social-democrat din Târgu Jiu, Luis Popa. Acesta și-a dorit mai mereu să fie alături de oameni și să le sară în ajutor, iar de cele mai multe ori a adus zâmbetul pe fețe oamenilor.

  Practic m-am hotărât să pun bazele acestui proiect fiind sătul de tot ce se întâmplă în jurul meu. În fiecare zi văd oameni ce rămân fără locuri de muncă, care nu știu pe ce drum să meargă, care nu au nici o perspectivă. În același timp, văd oameni ce trec prin diferite situații dificile și nu știu cum să le depășească, nu știu pe cine să întrebe ce au de făcut, nu au cui să ceară un sfat. Totodată, sunt oameni ce seara au masa goală, sunt copii ce ar vrea să meargă la școală, dar nu au cu ce și avem tineri ce sunt la început de drum, dar nu au pe nimeni lângă ei. Prin intermediul acestei asociații vom încerca să aducem un plus de valoare în viețile acestor oameni…doar împreună le putem acorda un nou început”, a spus Luis Popa.

  Cei care vor să se alăture acestei asociații o pot face pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/asociatiacsr

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: