spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăSocialCetățenii cer o cișmea în zona parcului Mioriței

  Cetățenii cer o cișmea în zona parcului Mioriței

  Cetățenii din partea de sud a municipiului Târgu Jiu cer montarea unei pompe de apă pentru copii, bătrâni și toți cetățenii care vor să se răcorească pe timp de caniculă și nu numai. Este vorba de localnicii din zona Mioriței care solicită montarea unei cișmele în parcul din zonă. Potrivit acestora, aici nu există o sursă de apă din care populația să se alimenteze. În parcul din zonă vin în fiecare zi foarte mulți copii.
  „Este posibil ca într-un parc de copii să nu fie nicio sursă de apă( pompă de apă)… Domnule primar, ce faceți în privința asta? În parcul Mioriței copii nu au o sursă de apă. Chiar dacă nu suntem la centru este nevoie și aici de apă.
  În Târgu Jiu ne ,,primenim” doar în frunte, și asta nu de-acum, pare ca din totdeauna, dacă are centru, restul nu contează. Pompa de apă trebuie să fie în orice parc și apa nu-i doar pentru pentru băut,…..Of discutam discuții că oricum rezolvare….
  Orașul e pierdut . Administrația e praf. Îmi pare rău că am votat din convingere, cu speranță, dar degeaba. Să credeți dv. , că ei vor pleca din birourile răcoroase, să vadă ce trebuie făcut în oraș.”, potrivit unor postări de pe o pagină de socializare dedicată mamelor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: