spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăNews Alert“Dar din dar se face rai”, la Câlnic

  “Dar din dar se face rai”, la Câlnic

  Parcul de joacă din satul Câlnic al comunei cu același nume a găzduit un proiect educațional ce a vizat implicarea activă a elevilor din școlile din localitate dar și din comunele apropiate. Astfel, cu ocazia Primăverii, micuții au confecționat mărțișoare pe care, ulterior, le-am comercializat, bănuții fiind folosiți în scop nobil.


  Acțiunea intitulată “Dar din dar se face rai” a adunat la activități elevi de la școlile din comunele Câlnic, Telești, Godinești, Plopșoru, Alimpești, Dragotești, Urdari și Glogova.

  „Am rămas profund impresionat de tot ceea ce copiii și cadrele didactice au reușit să facă, de modul profesionist în care acest eveniment a fost organizat, de numărul foarte mare de participanți, dar și de faptul că oamenii au dat curs rugăminților noastre și au venit să le fie alături copiilor și să le aprecieze munca.
  Le mulțumesc din suflet și pe această cale, tututor copiilor, tuturor părinților, tuturor cadrelor didactice și tuturor celorlalți participanți la eveniment, pentru că, într-adevăr, împreună am demonstrat că “Dar din dar se face rai””,a transmis primarul din Câlnic, Dumitru Vulpe.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: