spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăNationalGrindeanu, precizări legate de solicitarea Ucrainei de includere a canalului Chilia -...

  Grindeanu, precizări legate de solicitarea Ucrainei de includere a canalului Chilia – Bâstroe în coridorul de transport european

  Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că a răspuns solicitării Ucrainei, care a cerut Comisiei Europene includerea canalului Chilia – Bâstroe în coridorul de transport european, că singura cale navigabilă este canalul Sulina, transmite news.ro.

  Sorin Grindeanu a fost întrebat, dumincă, la Prima News, cum a fundamentat Ucraina solicitarea către Comisia Europeană de includere a canalului Chilia – Bâstroe în coridorul european de transport.

  „Şi mai trebuie ceva, ca în cazul de faţă România să fie de acord. Noi am transmis punctul nostru de vedere că singura cale navigabilă este canalul Sulina. Punct”, a răspuns ministrul Transporturilor.El a explicat şi de ce nu a apelat la Comisia Dunării în chestiunea Bâstroe.

  „Am mai văzut că a apărut o idee cum e bine să apelăm la Comisia Dunării care e la Budapesta. M-am ferit să fac acest lucru. Din Comisia Dunării face parte şi Rusia”, a afirmat Grindeanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: