spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesDGASPC Gorj a tăiat porcul la Complexul de Îngrijire și Asistență...

  DGASPC Gorj a tăiat porcul la Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni

  În prag de sărbători, conducerea DGASPC Gorj și-a propus ca beneficiarii serviciilor subordonate instituției să se poată bucura de activitățile specifice acestei perioade. Astfel, a fost demarată acțiunea de sacrificare a porcului de Crăciun, gazda primului eveniment de acest gen fiind Complexul de Îngrijire și Asistență (C.Î.A.) Suseni, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

  În acest an, la Complexul Suseni, obiceiul sacrificării porcului de Crăciun și pregătirea preparatelor specifice a avut loc pe data de 9 decembrie. Pomana porcului nu a fost singurul moment de bucurie pentru beneficiarii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, aceștia primind vizita reprezentanților CRH România și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, care au venit încărcați cu daruri pentru cei 90 de beneficiari. De altfel, și angajații Dedeman Târgu-Jiu au adus o bucurie beneficiarilor complexului de la Suseni, trimițându-le un brad de Crăciun și ornamente cu care acesta a fost împodobit.

  “Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în buna organizare și desfășurare a activității desfășurate la C.Î.A Suseni și, în mod deosebit, le mulțumim celor care au oferit daruri beneficiarilor noștri. Seria activităților de sărbători va continua în perioada următoare la C.Î.A. Suseni, astfel încât beneficiarii acestui complex de servicii să simtă din plin bucuria sărbătorilor de iarnă, alinându-le, în acest mod, dorul de cei apropiați, care nu pot fi alături de ei”, a declarat Laurențiu Diconescu, directorul DGASPC Gorj.

  Acțiuni similare vor avea loc și la celelalte centre subordonate Direcției, la fiecare dintre ele urmând a se sacrifica porci și a se oferi cadouri beneficiarilor.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: