spot_img
13.2 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăSocialDGASPC Gorj caută două case pentru beneficiari

  DGASPC Gorj caută două case pentru beneficiari

  Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Gorj are în plan să îmbunătățească serviciile oferite beneficiarilor. În acest sens, instituția dorește să achiziționeze două imobile pentru a le transforma în case de tip familial. Sunt așteptați să depună oferte proprietarii de case de pe raza Municipiului Târgu Jiu cât și alte localități limitrofe.

  „Pentru îmbunătățirea serviciilor oferite copiilor, DGASPC Gorj caută să achiziționeze două imobile în care se vor înființa două servicii sociale – case de tip familial pentru copii, cu o capacitate cuprinsă între 10 și 12 locuri per casă. Astfel, invităm toate persoanele fizice și juridice interesate să participe cu oferte pentru achiziția a două case plus teren aferent, care să fie situate pe raza raza municipiului Târgu-Jiu și în localitățile componente (Bîrsești, Romanești, Preajba Mare, Drăgoieni, Ursați, Polata, Slobozia și Iezureni), dar și în localități învecinate: Bălești, Lelești, Stănești, Dănești, Turcinești, Drăguțești, Scoarța, Runcu, Arcani.
  Fiecare imobil trebuie să aibă o suprafață utilă de minim 170 mp, dar și o suprafață de teren aferent de minim 300 mp (pe lângă terenul pe care se află construcția).
  Documentația de atribuire poate fi descărcată de pe site-ul Direcției: www.dgaspcgorj.ro, secțiunea ”Achiziții”, sau se poate ridica de la sediul DGASPC Gorj, Târgu-Jiu, Str. Siretului, nr 24.
  Ofertele se depun în original la sediul DGASPC până pe data de 22.09.2022, ora 11”, a transmis Laurențiu Claudiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: