spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăSocialDomina Imobiliare oferă premiu o bicicletă pentru cel mai creativ copil

  Domina Imobiliare oferă premiu o bicicletă pentru cel mai creativ copil

  Domina Imobiliare, agenția imobiliară cu cel mai mare portofoliu de oferte și de clienți din județul Gorj, anunță lansarea campaniei “Arhitect pentru o zi”, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 3-8 ani. Premiul oferit constă într-o bicicletă potrivită vârstei câștigătorului.

  Pentru a participa la concurs, copiii reprezentați de părinții lor, trebuie să răspundă provocării de a desena o casă, așa cum apare aceasta în imaginația lor. Desenul va fi fotografiat și publicat într-un mesaj pe pagina de Facebook a agenției Domina Imobiliare, la postarea oficială a campaniei, ce poate fi regăsită aici: https://tinyurl.com/325t6rfx

  Condițiile de participare

  Concursul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani, reprezentați de părinții sau tutorii lor, care au un cont activ de Facebook. Pentru a participa, copiii pot desena o căsuță, așa cum și-o imaginează ei, desenul fiind fotografiat și postat într-un comentariu, la link-ul mai sus mentionat.  Desenul care va aduna cele mai multe reacții (like, ador) va fi desemnat câștigător și va fi recompensat cu o bicicletă, oferită de agenția imobiliară Domina Imobiliare, în calitate de organizator.  Câștigătorul va fi anunțat oficial pe data de 1 iunie. Perioada dedicată desfășurării competiției este 24-31 mai. Pot participa doar copiii din județul Gorj.

  Copilăria aduce în prim plan cele mai frumoase gânduri și cele mai bune idei. De aceea, anul acesta, 1 iunie va fi ziua în care vom celebra Acasă altfel, alături de cei mici, prin creativitate, culoare și idei. Ne dorim să ne reîntoarcem la simplitatea caselor, la viziune și credem cu tărie că pe toate acestea le găsim în rândul copiilor. Arhitect pentru o zi este un proiect 100% dedicat copiilor și sentimentului de Acasă, iar Domina Imobiliare este cel mai bun loc de unde putea să pornească acest demers, Ruben Drăghici, Manager General Domina Imobiliare.

  Mai multe detalii despre campanie și despre regulamentul acesteia pot fi găsite aici: https://tinyurl.com/ytstkb34

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: