spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăSocialFamilie cu șapte copii ajutată de elevii și profesorii de la Liceul...

  Familie cu șapte copii ajutată de elevii și profesorii de la Liceul Teologic

  Liceul Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu a organizat în această perioadă o campanie umanitară pentru ajutorarea unei familii cu șapte copii, aflate în nevoie. Astfel, cadrele didactice şi elevii alături de părinţi s-au implicat şi au achiziţionat pentru această familie alimente, îmbrăcăminte, ghiozdane, mai multe rechizite şcolare, cât şi numeroase alte produse de uz casnic. „Campania umanitară s-a desfăşurat în perioada 18 – 22 octombrie 2021 şi a reunit un număr însemnat de cadre didactice şi elevi din toate ciclurile de învăţământ“, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

  Acțiunea umanitară a fost inițiată de o învățătoare

  Campania umanitară a fost inițiată și coordonată de învățătoarea Ana Mihăilescu și a fost desfășurată de Liceul Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu, în parteneriat cu Asociația Opportunity Club din Târgu Jiu. „Întreaga acţiune a fost susţinută de părinții directori ai Liceului Teologic: pr. prof. Ștefan Cristi Vătafu, directorul unităţii de învăţământ teologic şi pr. prof. Cristinel Manole Raica, director adjunct, alături de mai multe cadre didactice, printre care: prof. înv. primar Laura Dobroiu, prof. înv. primar Violeta Andrei, prof. Doru Belega, precum și din partea diriginților de la toate ciclurile de învățământ. Această campanie reprezintă prima ediție dintr-un proiect educațional județean mai amplu, ce prevede o planificare a activităților pe întreaga durată a anului școlar 2021-2022.

  Liceul Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu s-a implicat, de-a lungul timpului, în numeroase acţiuni caritabile, pentru sprijinirea familiilor aflate în nevoie, cât şi în acţiuni de donare de sânge, pentru ajutorarea pacienţilor spitalizaţi“, se mai arată în comunicatul de presă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!