spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăHeadlines“Fii bucuria unui copil în prag de sărbători” și-a atins tința

  “Fii bucuria unui copil în prag de sărbători” și-a atins tința

  13 250 lei, 400 bilete vândute și trei familii fericite. Aceasta este bilanțul acțiunii desfășurate de Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj” care a avut loc săptămâna trecută.

  Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj” a reușit colectarea sumei de 13.250 lei în urma organizării spectacolului caritabil „Fii bucuria unui copil în prag de sărbători”, eveniment organizat pe 28 noiembrie 2019 la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu. Au fost vândute 400 de bilete, suma colectată fiind de 8.000 lei, iar 5.250 lei provin din donațiile participanților la eveniment sau a acelor persoane care au ales să ajute cazurile sprijinite de AUFG.

  Fondurile au fost împărțite către trei cazuri aflate în evidența asociației:

  • 5.500 lei către familia unui copil de 14 ani care necesită o intervenție chirurgicală la inimă
  • 2.000 lei către familia unui bebeluș de 10 luni născut cu o malformație
  • 2.500 lei către o mamă care își crește singură cei doi copii minori

  De asemenea, suma de 3.250 lei va fi utilizată pentru achiziționarea unor pachete cu specific de sărbătoare, acestea urmând a fi distribuite, în cadrul campaniei „Fii bucuria unui copil în prag de sărbători”, care se desfășoară până la data de 20 decembrie 2019. Mulțumiri tuturor celor care ne-au fost alături pentru organizarea evenimentului „Fii bucuria unui copil în prag de sărbători”.

  În cadrul spectacolului caritabil au urcat pe scenă artiști precum: Cătălin Stepa, Florin Camen, Oana Marinescu&Marius Tiriplică, Gabi Olteanu, Alin Milică, Antonia Stoian, Sabina Dabelea și Maria Platzner. De asemenea, un moment artistic a fost oferit de Cosmin Brehuță, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu, alături de actrița Mădălina Ciobănuc.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: