spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăSocialFirmele, încurajate să apeleze la șomaj tehnic

  Firmele, încurajate să apeleze la șomaj tehnic

  Mediul de afaceri este încurajat, din nou, să trimită angajații acasă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Gorj reia plata indemnizației sub formă de șomaj tehnic.

  De la debutul pandemiei pentru gorjenii băgați în șomaj tehnic statul a plătit peste 60 de milioane de lei. Totodată s-au decontat sume importante pentru părinții care au decis să își întrerupă activitatea pentru a sta acasă cu copilul.

  “Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă GORJ informează agenții economici cu privire la faptul că, începând cu data de 01/11/2021, documentele necesare acordării șomajului tehnic în conformitate cu Ordonanța de Urgență nr. 111 din 2 octombrie 2021 pentru stabilirea unor măsuri de protecție socială a angajaților și a altor categorii profesionale în contextul interzicerii, suspendării ori limitării activităților economice, determinate de situația epidemiologică generate de răspândirea Coronavirusului SARS CoV-2, se vor transmite electronic la următoarea adresă de e-mail: ajofm.gj@anofm.gov.ro”, a transmis AJOFM Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: