spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăSocialImportanța alegerilor europene din 26 mai 2019 prezentată elevilor

  Importanța alegerilor europene din 26 mai 2019 prezentată elevilor

  Asociația pentru Democrație, Educație, Respect (ADER) organizează sub genericul România.eu un ciclu de conferințe ce își propune să prezinte importanța alegerilor europene din 26 mai 2019. Conferințele se adresează tinerilor elevi din clasa a XII-a, tineri ce votează în luna mai pentru prima dată în viață.

  Speakeri în cadrul conferințelor vor fi: prof.univ.dr. Emil Moroianu și Andrei Ghimiși aceștia urmând a aborda următoarele teme:
  – Locul și rolul României în Uniunea Europeană.
  – De ce să mergi la vot pentru alegerile europene din mai 2019.
  – De ce trebuie sa votezi?
  Conferințele vor debuta vineri 17 mai 2019 ora 11 la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Târgu Jiu continuând în aceeași zi la Liceul de Arte Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu.

  ”Ne dorim să oferim un cadru de discuții privind importanța alegerilor europene din acest an precum și modul în care votul fiecăruia poate influența viitorul tuturor. Uniunea Europeană se bazează pe respectul tuturor pentru drepturile fundamentale și pentru principiile democratice. Votând, susții aceste drepturi, pentru tine și pentru ceilalți” a transmis președintele asociației, Ștefan Ghimiș.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: