spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesJandarmii gorjeni - mesagerii Moșului pentru MAI multe familii

  Jandarmii gorjeni – mesagerii Moșului pentru MAI multe familii

  Mai multe familii au primit cadouri din partea jandarmilor gorjeni. Gestul vine că urmare a apelurilor umanitare transmise către personalul unității și în acest an.

  Sprijinul a fost acordat mai multor familii din localitățile Bălănești, Țicleni, Roșia de Amaradia și Albeni.
  „Prima familie la care am fost mesagerii Moșului a fost din Țicleni, compusă din părinți și 4 copii minori cu vârste cuprinse între 1 și 14 ani, iar situația lor ne-a fost prezentată de ajutoarele Moșului.
  O altă familie de data aceasta compusă din mamă și 5 copii din Roșia de Amaradia a fost vizitată astăzi de jandarmii gorjeni care au aflat de la colegii care domiciliază în apropiere despre greutățile întâmpinate dar care sunt voioși și cuminți.
  Aflând și de alte situații dificile, mesagerii Moșului au ajutat în drumul lor și alte trei familii din Albeni care s-au bucurat de interacțiunea cu noi, exprimând bucuria prin îmbrățișări și zâmbete.
  Aceste familii au fost sprijinite cu produse din Depozitul faptelor bune, creat de jandarmii gorjeni într-un spațiu din unitate cu bunătăți specifice de iarnă, produse alimentare, dulciuri, sucuri, haine, încălțăminte și jucării, donate benevol de jandarmii gorjeni pentru sprijinul celor care au mai multă nevoie de ajutorul semenilor”, a transmis IJJ Gorj.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: