spot_img
0.5 C
Târgu Jiu
marți, decembrie 5, 2023
Altele
  AcasăSocialPROIECT TRANSFRONTALIER ”GRĂDINIȚE ÎNFRĂȚITE”

  PROIECT TRANSFRONTALIER ”GRĂDINIȚE ÎNFRĂȚITE”

  În perioada 29-30 iunie 2023, s-a desfășurat mobilitatea din cadrul Proiectului Transfrontalier „GRĂDINIȚE ÎNFRĂȚITE”, activitate organizată de către Grădinița – Creșă Andrieș, Tînțăreni, Anenii Noi din Republica Moldova. Grădinița cu Program Prelungit „Mihai Eminescu” Târgu Jiu este partener în cadrul acestui proiect inițiat de către doamna Elena Petrescu, cadru didactic de excepție din Buzău care a reușit să înfrățească următoarele unități școlare din România și Republica Moldova : Grădinița „Piticot” Buzău, Grădinița cu P.P.  „Mihai Eminescu” Tg Jiu, Grădinița nr. 8 „Prichindel” Cahul (R. Moldova), Grădinița”Andrieș” Tînțăreni (R. Moldova), Grădinița Vadu Pașii, Buzău, Grădinița „Orizont”, Rm Sarat, Grădinița nr 1 Leova (R. Moldova) și Grădinița nr 2 Leova (R. Moldova) .

  Echipa unității gorjene care a participat la această activitate a fost formată din managerul institutiei, doamna profesor Ionela Văduva si doua cadre didactice, în persoana doamnelor profesor: Loredana Scrieciu și Cosmina Chiper, care au avut parte de o experiență de neuitat.

  Pe langa activitatile proiectate si desfasurate în Tînțăreni, Anenii Noi-Republica Moldova, oaspetii au avut parte de foarte multe surprize pregatite cu multă grijă de personalul grădiniței gazdă cu sprijinul domnului primar Vadim Bulgaru. Din programul celor doua zile nu au lipsit obiectivele turistice care au fost spectaculoase.

  Mulțumim tuturor pentru extraordinara organizare!

  Felicitări tuturor celor implicați!

  Director, Prof. Ionela Văduva, Grădinița cu P.P: ”Mihai Eminescu” Târgu Jiu

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: