spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 24, 2024
Altele
  AcasăSocialS-a inaugurat „Clubul Rezervistului MAI“

  S-a inaugurat „Clubul Rezervistului MAI“

  „Clubul Rezervistului MAI“ a fost inaugurat, la sfârșitul săptămânii trecute în municipiul Târgu Jiu. Acesta se află pe strada Bradului, în clădirea în care a funcționat o filială a Direcției Generale de Asistență Socială și protecția Copilului, care se ocupa de persoanele cu dizabilități.

  Clubul face parte dintr-un proiect mai amplu al Filialei „Tudor Vladimirescu” Gorj a A.N.C.M.R.R. din M.A.I., intitulat Centrul de documentare și tradiții „VASILE LASCĂR”.

  Festivitatea s-a dorit și un modest omagiu închinat zilei de 1 Decembrie, ziua Unirii.

  „O întâlnire colegială, camaradească, de normalitate, între oameni normali, fără complexe, frustrări, ranchiună, ură, care a dovedit, odată în plus, că pot sta sub aceiași cupolă civili și militari, oameni ai trebilor dinlăuntru de ieri și de azi, cu impresii despre ceea ce a fost și cu gânduri la ceea ce va fi. O normalitate pe care societatea românească o caută mereu și nu reușește să dea de ea!

  Tuturor participanților, ca și colegilor care nu au putut fi prezenți, gratitudinea noastră. Și, încă de pe acum, pentru anul care stă să vină, urare de sănătate, împliniri dintre cele cu roadă, întru tot lucrul dreaptă sporire și pavăză Dumnezeiască alături de cei dragi“, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Clubului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: