spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
vineri, martie 1, 2024
Altele
  AcasăSocialSalonul de Pictură „Arte Mici” și-a premiat câștigătorii de Buna Vestire

  Salonul de Pictură „Arte Mici” și-a premiat câștigătorii de Buna Vestire

  arte mici 2La fel ca și în anii trecuți, Salonul de Pictură „Arte Mici 2017” Motru a fost un real succes, iar pe 25 martie, micuții artiști au fost premiați în cadrul unei ceremonii pline de emoții! 120 de elevi au primit diplome și premii.

  arte mici 3În martie 2010, de Buna Vestire, la Motru lua ființă Arte Mici. În scurt timp, evenimentul se va impune în agenda culturală internațională ca eveniment clandestin de pată, formă şi culoare, susțin organizatorii. Cea de-a VIII-a ediție a evenimentului cultural de mare importanță Salonul de Pictură Arte Mici a fost una de anvergură, căci a avut peste 480 de participanți şi peste 120 de premii acordate.

  arte mici 4„Felicitări organizatorilor, felicitări premianților, felicitări tuturor celor implicați! Felicitări patronului spiritual, Florin Preda-Dochinoiu! Tot respectul pentru oamenii de ieri şi de azi care prin aportul lor contribuie la promovarea adevăratelor valori ale culturii locale”, a transmis edilul municipiului Motru, Gigel Jianu. Ceremonia de premiere a avut loc la Catedrala din municipiul Motru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: