spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSelecție pentru lucrători în agricultură în Marea Britanie, la Târgu Jiu

  Selecție pentru lucrători în agricultură în Marea Britanie, la Târgu Jiu

  Un angajator care oferă 100 de locuri de muncă în agricultură în Marea Britanie și Scoția va organiza pe data 4 aprilie, la Târgu Jiu, o selecție pentru cei care doresc să lucreze în străinătate. Acțiunea va avea loc la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii „Constantin Brâncuşi», din strada Tineretului. Angajatorul caută culegători de căpșuni, mure și zmeură.

  Acțiunea este organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, prin serviciul de ocupare EURES.

  Salariu de 7,5 lire sterline pe oră

  Romeo Chiriac, directorul executiv al AJOFM Gorj, a precizat că cei care doresc să se angajeze trebuie să aibă experiență, iar cunoașterea limbii engleze nu este obligatorie: „Se va munci la cules căpșuni, mure și zmeura în sere, tuneluri, aproximativ 7 ore pe zi, în funcție de comenzi și de vreme, 5-6 zile pe săptămână. Aplicanții trebuie să aibă dexteritate în culesul fructelor fără a le vătăma, condiție fizică pentru lucrul în seră, rapiditate, motivație, coordonare, experiență. Cunoașterea limbii engleze constituie avantaj, dar nu este obligatorie”.

  Salariul oferit este de aproximativ 7.50 lire brut pe oră, în funcție de cantitatea culeasă. Se asigura cazare în caravane de 4-5 persoane care costa 42 lire/săptămână. Contractele de muncă sunt pe o perioadă de trei luni“.

  Persoanele interesate pentru aceste locuri de munca trebuie sa completeze formularul de aplicatie la adresa https://central.concordia.org.uk/eligibility sau sa adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, din Targu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr 1.

  Termenul limita pentru inscriere este 31 martie 2018.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: