spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăSocialSpectacol caritabil pentru un bărbat din Turceni bolnav de cancer

  Spectacol caritabil pentru un bărbat din Turceni bolnav de cancer

  Ilie Iulian Simion, din Turceni, a fost depistat cu cancer. Fiica sa, Adnana Denisa Dima, cântăreață de muzică populară, organizează vineri, 2 septembrie, un spectacol de muzică populară în orașul Turceni, toți banii care vor fi strânși urmând să fie donați pentru tratamentul bolnavului.

  „«Uniți pentru SIMI» este spectacolul caritabil. SIMI ,așa cum îl alintă toți prietenii, are nevoie de susținere mai mult ca oricând.
  Pe 2 septembrie orașul Turceni găzduiește cei mai frumoși artiști, în frunte cu formația Mihalache Minel pe scena din AMFITEATRU, începând cu orele 17:00.
  Vă așteaptă acolo multe surprize, precum licitații și vânzări de produse, baloane colorate pentru pitici, muzică bună și multe altele.
  Prețul unui bilet este de doar 15 lei, pentru dumneavoastră probabil înseamna un suc, o cafea, pentru SIMI, însă, înseamna VIAȚĂ.
  VĂ ROG DIN SUFLET SĂ FIȚI PREZENȚI ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE!
  Biletele le puteți achiziționa de la mine, de la părintele Gabi Antonie Făiniși și, în Rovinari, de la domnul Vizitiu Adrian și de la Lia Cristina“, a transmis Adnana Denisa Dima pe Facebook.

  Mobilizare impresionantă

  O mobilizare impresionantă pentru strângerea de fonduri în vederea ajutorării bărbatului din Turceni are loc în această perioadă. Un bărbat își vinde mașina la licitație, iar o femeie scoate la licitație mai multe inele din aur.
  Adnana Denisa Dima a prezentat situația în care se află tatăl său: „Acesta este tatăl meu și povestea noastră începe așa:
  În urmă cu aproximativ 2 luni, a început să se simtă rău și să slăbească. A pus totul pe seama stresului și oboselii și, inițial, am ignorat, crezând că sunt stări trecătoare, însă ele avansau tot mai mult.
  Am decis să facem câteva investigații, în urma cărora am aflat că suferă de cancer colorectal cu metastaze pe ficat. Am făcut primele proceduri la București, dar mai apoi am aflat (de la niște OAMENI deosebiți Adina Mărgineanu și Ionuț-Cosmin Mărgineanu) de o clinică în Turcia, care ne oferă șanse reale de vindecare. Tocmai s-a întors acasă de la acea clinică, unde i s-au prelevat probe și, în maxim o săptămână, trebuie să se întoarcă pentru a începe tratamentul. Aici intervine rugămintea mea de a ne ajuta să reușim să trecem peste această grea încercare.
  Avem nevoie de ajutor financiar, de un gând bun și o rugăciune. Vă rog și de această dată să ne fiți alături, așa cum ați fost la fiecare caz.
  RO59RZBR0000060002322772
  Titular :Simion Ilie Iulian
  Vă mulțumim și vă rugăm să ne fiți alături!“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Ar trebui sa deschideti in Facebook o platforma pentru donatii.Platformele astea dau rezultate f. bune chiar daca se doneaza din putin in putin..
   Din pacate sant oameni care au nevoie de mult mai mult pt a scoate din buzunar pt ajutorul celuilalt.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!