spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăSocialSpectacole caritabile pentru un copilaș care se luptă cu o boală cumplită

  Spectacole caritabile pentru un copilaș care se luptă cu o boală cumplită

  Două spectacole umanitare vor avea loc sâmbătă, 14 decembrie, la Târgu Jiu, și duminică, 15 decembrie, în localitatea Țicleni, pentru ajutarea unui bebeluș grav bolnav în vârstă de cinci luni, din orașul Țicleni. Andrei suferă de displazie cerebrală și are nevoie de ajutor pentru a putea trăi. Printre interpreții prezenți la eveniment se numără: Delia Barbu, Teodora Pană, Triton, Alexandra Bleaje, Marian Medregoniu, Ciprian Tapotă și mulți alții.

  Biletul la fiecare spectacol costă doar 15 lei.

  „Spectacolul are un scop caritabil, pentru Andrei Manasia, un copilaș care s-a obișnuit să trăiască în spital și nu știe ce înseamnă acasă. Primul spectacol va avea loc la Târgu Jiu, pe insuliță, la Anna Events, iar a doua zi, duminică, spectacolul se va desfășura în Țicleni, localitatea natală. Pe scenă vor urca artiști care doresc să ajute un suflet nevinovat, care se luptă cu această boală“, a spus Cristina Lia, președintele Asociației „Glasul Sufletului“, organizator al evenimentelor artistice.

  Conturi pentru donații

  Micuțul Andrei a suferit o operație pe creier. Singura dorință a părinților este ca împreună cu pruncul lor să ajungă acasă de sărbători.

  Familia și-a cheltuit toate economiile pentru ca fiul lor să supraviețuiască. Cei care vor să doneze o pot face în conturile bancare deschise de tatăl lui, Vasile Manasia.

  Euro-RO11BTRLEURCRT 0380334201

  Lei-RO61BTRLRONCRT 0380334201

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: