spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesTânăr născut în Gorj își caută cu disperare tatăl: „Nu ți s-a...

  Tânăr născut în Gorj își caută cu disperare tatăl: „Nu ți s-a spus niciodată despre existenta mea“

  Un bărbat în vârstă de 36 de ani, care s-a născut în localitatea Târgu Cărbunești, dar în prezent trăiește în Olanda, își caută tatăl. Claudiu Florian s-a născut în urma unei iubiri pasagere. El nu și-a cunoscut tatăl, care nici nu a fost anunțat de nașterea sa și nu știe că are un fiu. Mai mult decât atât, bărbatul vrea să știe dacă mai are frați sau surori.
  „Salutări din OLANDA!
  Mă numesc CLAUDIU FLORIAN, născut la data de 21.10.1984 la TÂRGUL CĂRBUNEȘTI, județul GORJ. Am fost crescut de către mama mea naturală și apelez la această pagină în speranța că îmi voi găsi tatăl natural. El se numește CANDOI MIHAIL și din cate știu eu, este din localitatea GHINDĂREȘTI, județul CONSTANȚA. La momentul nașterii mele lucra la CFR în Constanța și nu știe de existența mea. Părinții mei s-au cunoscut în Constanța dar nu au ținut legătura.
  Mesaj pentru tatăl meu: Nu ți s-a spus niciodată despre existenta mea, dar eu am buna plăcere să te cunosc, sa știu despre tine, dacă ești bine și dacă mai am frați și surori. Sunt tăticul acestei minunate fetițe de 5 anișori numită Petruța Elena“, este mesajul postat de Claudiu Florian pe un grup de Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: