spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesZece kilograme de cireșe pentru fiecare donator de sânge

  Zece kilograme de cireșe pentru fiecare donator de sânge

  Un târgujian care deține o plantație de cireșe vrea să sprijine donarea de sânge. Acesta a donat sânge astăzi la Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu și a făcut o ofertă unică: oferă zece kilograme de cireșe celor care donează în această săptămână.

  „Cei care fac dovada cu o poză că donează sânge primesc 10 kilograme de cireșe GRATUIT săptămâna asta, așa că, hai, mișcați-vă și faceți fapte bune!“, este mesajul transmis de Alin Măruță pe pagina de Facebook.

  Campanii mobile de donare

  Nicoleta Căluțoiu, director al Centrului de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu, a fost încântată de gestul donatorului și a spus că pregătește pentru perioada vacanței de vară campanii mobile de donare: „Este un gest frumos făcut de către donatorul nostru și îi mulțumim pentru acest lucru. Donatorii sunt mai puțini în această perioadă și ne gândim mai puțin la lunile de concediu, iulie și august, când scade numărul de donatori în toată țara. Vom încerca să găsim soluții pentru a merge în anumite comunități prin intermediul unor campanii mobile, astfel încât să completăm lipsa donatorilor sau pe anumite grupe sanguine, în funcție de solicitările pe care le vom avea în viitor“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: