spot_img
13.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăSportA doua victorie consecutivă pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  A doua victorie consecutivă pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a obținut, sâmbătă, 16 septembrie, a doua victorie consecutivă în actuala ediție din Liga Florilor! Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a trecut, la limită, de Corona Brașov, scor 27-26.

  În victoria de la Brașov, extrema Simone Bohme a fost cea mai bună marcatoare a grupării gorjene, cu 8 goluri marcate. CSM Târgu Jiu a plecat la Brașov doar cu gândul la victorie, pe care a și obținut-o, dar nu fără emoții, deși echipa lui Liviu Andrieș a condus și la 7 goluri pe tabelă, în repriza secundă. Gorjencele au trăit periculos pe final de meci, dar au reușit să plece cu toate cele 3 puncte de la Brașov, lucru extrem de important în configurația finală a clasamentului. CSM Târgu Jiu a dat peste o echipă arțăgoasă, cu statut de nou-promovată, dar care s-a agățat de orice oportunitate de a rămâne în joc.

  Un rol important în obținerea celor 3 puncte la Brașov l-a avut și goalkeeperul echipei din Târgu Jiu, Ekaterina Dzhukeva, care a avut 15 intervenții și 2 lovituri de la 7 metri apărate.

  Antrenor: „Jocul nostru a fost unul foarte bun“

  La finalul partidei de la Brașov, Liviu Andrieș s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale: „A fost un meci destul de dificil, dar pe care l-am controlat în cea mai mare parte a sa. Suntem foarte bucuroși, pentru că am reușit să obținem victoria. Jocul nostru a fost unul foarte bun, chiar dacă am tremurat pe final din cauza unor neatenții, pe care sunt sigur că nu le vom mai face în viitor. Nivelul nostru a fost aproape de cel pe care ni-l dorim și suntem convinși că vom reuși cu trecerea etapelor să atingem nivelul pe care ni-l dorim!”

  CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 8 în clasament, cu 6 puncte acumulate după 4 etape. Runda viitoare, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, contra Gloriei Buzău. Meciul este programat pentru 23 septembrie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: