spot_img
11.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăSportAdversar puternic pentru CSM Târgu Jiu în sferturile de finală ale Cupei...

    Adversar puternic pentru CSM Târgu Jiu în sferturile de finală ale Cupei României

    Echipa feminină de handbal CSM Târgu Jiu şi-a aflat adversara din sferturile de finală ale Cupei României Râureni, ediția 2023-2024. Conform programului stabilit de FRH, finalista Cupei României din sezonul trecut, CSM Târgu Jiu, va juca în această fază a competiției, pe teren propriu, cu Gloria Bistrița.

    Meciul este programat să se dispute pe 13 martie, însă data disputării partidei poate fi modificată în funcție de programul celor două formații.

    La sediul Federației Române de Handbal a avut loc marți, 20 februarie, tragerea la sorţi pentru sferturile de finală din cadrul Cupei României la handbal feminin. CSM Târgu Jiu va avea parte de un adversar dificil, este vorba despre Gloria Bistrița, echipă pe care  gruparea gorjeană a învins-o, chiar la Bistrița, în Final 4-ul Cupei României din sezonul trecut. Gloria Bistrița, formație clasată în acest moment pe 3 în Liga Națională, pregătită de selecționerul Florentin Pera, a trecut în turul 2 al competiției de Corona Brașov, scor 35-33. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a trecut în turul 2 al competiției de divizionara secundă, CSM Bacău, scor 36-28.

    Liviu Andrieș: „Ne-am fi dorit alt adversar“

    Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu, a spus că meciul va fi unul foarte dificil: „Am picat cu una dintre cele mai bune echipe din campionatul nostru. Cupa României este o competiție prin care noi am ajuns în Europa. Vom juca acasă acel meci. E clar că adversarul este unul de calibru, dar, sper să ne ridicăm la nivelul acestei competiții și să facem un meci bun. Nu este o tragere ok, dar până la urmă suntem opt echipe puternice. Ne-am fi dorit alt adversar clar, pentru că erau Slatina și Zalău, echipe care erau de nivelul nostru. Jucăm acasă și încercăm să facem lucrurile la fel de frumoase ca anul trecut. Ne dorim acest lucru, vom vedea la ora jocului ce se va întâmpla”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: