spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăActualitateSe caută militari pentru Batalionul 24 Infanterie Târgu Jiu. Vezi condițiile

  Se caută militari pentru Batalionul 24 Infanterie Târgu Jiu. Vezi condițiile

  Prima serie de recrutare, selecție și repartizare a candidaților pentru posturile de soldat gradat profesionist la Batalionul 24 Infanterie Târgu Jiu, județul Gorj, se desfășoară în luna februarie.

  Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 ani, împliniți la data începerii programului de instruire şi cel mult 45 de ani împliniți, la data finalizării programului de instruire.

  La înscriere, candidatul are nevoie de documentele care atestă identitatea, in original (cartea de identitate), de asemenea, pentru întocmirea dosarului, candidatul trebuie să prezinte, in original și copie, următoarele documente: certificat de naştere; carte de identitate, cazier judiciar, documente care sa ateste nivelul studiilor și livret militar (unde este cazul), adeverintă de la medicul de familie valabilă 90 de zile, care să cuprinda sintagma „eliberată pentru sustinerea probelor sportive, evaluarii psihologice si examinarii medicale la intrarea în sistemul militar“.

  Completarea fişelor de cunoaştere se face la sediul batalionului, în perioada 12 februarie – 1 martie, în zilele de luni, miercuri şi vineri între orele 08.00-16.00, respectiv marţi şi joi între orele 08.00-18.00.

  Informatii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0760282189.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: