spot_img
Altele
    AcasăSportAtleta Alina Eremia va reprezenta România la Campionatul Balcanic de maraton de...

    Atleta Alina Eremia va reprezenta România la Campionatul Balcanic de maraton de la Atena

    Atleta Alina Eremia va reprezenta România la Campionatul Balcanic de maraton de la Atena. Sportiva cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, pregătită de profesorul Ion Bură, merge în capitala Greciei cu gândul la o clasare pe podium.  Ea este vicecampioană balcanică de semimaraton.

    După ce a cucerit titlul de vicecampioană balcanică în proba de semimaraton cu echipa României, la începutul lunii septembrie, la Balcaniada de Semimaraton din Macedonia, de la Bitola, Alina Eremia vrea din nou gloria europeană. Sub atenta îndrumare a profesorului Ion Bură, atleta s-a pregătit intens în ultimele săptămâni și este gata să atace podiumul la Atena. Alina Eremia vrea să obțină și un ”personal best” în competiția ateniană.

    „Voi da tot ce pot să alerg bine și să ajut echipa“

    Alina Eremia, CSM Târgu Jiu, a spus că își dorește o clasare pe podium: „Urmează o competiție importantă pentru mine. La Campionatul Balcanic de maraton, care se va desfășura în Atena, am ca obiectiv să îmi fac un ‘personal best’ și vreau să ne clasam cu echipa în primele trei echipe. Voi da tot ce pot să alerg bine și să ajut echipa. Îmi doresc să venim cu medalie acasă”.

    Alina Eremia va face echipă cu o altă gorjeancă, Adela Bălțoi Dumitrescu, atletă care reprezintă acum cluburile ACS Sportul Feroviar și CSM Caransebeș.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: