spot_img
20.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportAu fost scoase la vânzare biletele pentru meciul din EHF European League...

    Au fost scoase la vânzare biletele pentru meciul din EHF European League cu norvegienele de la Sola HK

    Aventura europeană a echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu continuă, la finalul acestei săptămâni, cu o nouă confruntare din Grupa D EHF European League. În căutarea primei victorii europene din grupe, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache are nevoie de sprijinul suporterilor. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi procurate.

    Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Sola HK (Norvegia), contând pentru etapa a 4-a  a Grupei D din EHF European League. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

    CSM Târgu Jiu va juca sâmbătă, 3 februarie, de la ora 17:00, returul cu gruparea norvegiană Sola HK.

    Suporterii echipei pot achiziționa biletele atât de la sediul clubului, cât și online de pe platforma blt.ro. https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-sola-hk-handbal-feminin.html

    Posesorii de abonamente au rezervate biletele pentru acest meci până miercuri, 31 ianuarie, ora 14:00. Abonații pot să-și păstreze locurile pentru acest joc dacă achiziționează biletele, de la Sala Sporturilor, marți, 30 ianuarie, între orele 09:00-17:00, și miercuri, 31 ianuarie, între orele 09:00-14:00.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: