spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăSportCele mai sigure pariuri

    Cele mai sigure pariuri

    Încă de la apariția pariurilor sportive, jucătorii încearcă să găsească cele mai bune metode prin care pot să obțină soluția câștigătoare. Încă nu există o formulă magică prin care pot face mereu lucrul acesta, dar de-a lungul timpului au apărut nenumărate strategii care, implementate, pot fi de real ajutor. Mai există și varianta pariurilor sigure pentru acei jucători sceptici în privința folosirii strategiilor.

    Când industria a început să prindă contur în România era foarte ușor să poți paria pentru că nu existau atât de multe opțiuni. Rezumând totul doar la fotbal erau opțiuni doar pentru 1, X, 2, însă odată cu dezvoltarea industriei s-a mărit considerabil numărul de piețe. Până și cele mai modeste ligi beneficiază de cel puțin câteva tipuri de pariuri. Lucrurile devin puțin mai complicate în cazul meciurilor din ligile de top, unde pariorii sunt sufocați cu sute de piețe care mai de care mai interesante și din acest motiv uneori este de preferat să identifice acele pariuri sigure din întreaga ofertă.

    Lucrurile s-au simplificat puțin odată cu apariția caselor de pariuri online pentru că acum s-a redus mult timpul alocat și nu mai este nevoie de prezenta într-o agenție fizică. Conectarea la o platformă online necesită doar un PC cu acces la internet sau chiar mai ușor un dispozitiv mobil.  Pe lângă gama mult mai variată de opțiuni, există și categoria de pariuri live care permite parierea în timp real, iar pentru cineva care poate să urmărească un meci și are puțină experiență este mai ușor de identificat care sunt cele mai sigure pariuri.

    Ce înseamnă cele mai sigure pariuri

    Așa cum am menționat și la începutul articolului, nu există o formulă magică prin care putem juca la pariuri și care să ne aducă câștiguri nenumărate. Numim un pariu sigur acel tip de pariu care aduce un câștig pentru jucători indiferent de rezultatul unei partide. Există mai multe astfel de pariuri și sunt cunoscute sub denumirea de sure bets sau arbitrage bets. Se numesc așa pentru că la finalul unui meci indiferent de ceea ce se întâmplă la final vor aduce profit.

    Cum funcționează pariurile sigure

    Sunt meciuri pentru care nenumărații operatori de pariuri sportive nu oferă cote identice, ci ele diferă de la o agenție la alta. Lucrul acesta este foarte bine pentru că astfel se pot plasa pariuri sigure. Spre exemplu, dacă același meci de tenis are cote diferite pentru victoria celor doi jucători, ceea ce poate aduce un profit indiferent de situație.

    • Varianta A: Nadal vs Medvedev, cote 1.50 – 2.80
    • Varianta B: Nadal vs Medvedev, cote 1.30 – 3.00

    Înainte trebuie stabilită exact suma potrivită pentru a putea paria pe fiecare sportiv pentru a avea aceeași sumă câștigată indiferent de rezultatul meciului. Și atunci dacă bugetul este de 100 lei atunci împărțim suma la fiecare cotă care ne interesează în parte, respectiv la cota de 3.00 pentru victoria rusului Medvedev din varianta B și cota 1.50 pentru victoria lui Djokovic din varianta A.

    • 100/3.00 = 33.33 lei.
    • 100/1.50 = 66.66 lei.

    Drept urmare, pentru varianta A suma pariată este de 33.33 lei și 66.66 pentru varianta B. Același sistem de poate aplica și la un meci de fotbal sau oricare alt sport.

    Pariurile cu marjă 0% pot fi de ajutor

    Marjă 0% pentru agenție înseamnă că dacă plasezi exact pariul potrivit pe fiecare dintre opțiuni câștigi indiferent de rezultat.

    Pariurile a căror cotă se schimbă

    Cotele pentru un eveniment pot varia în funcție de împrejurări și atunci dacă dimineață victoria FCSB în fața lui Dinamo avea cotă 1.50, poate din cauză unui jucător accidentat cu puțin timp înainte de meci să influențeze cotele și acum să fie 2.00 pentru același rezultat. O asemenea metodă poate fi aplicată și în privința pariurilor live, acolo unde cotele se schimbă în timp real și este mult mai ușor dacă urmărești și partida la televizor.

    Pariurile sigure au și dezavantaje

    Nu chiar totul este atât de ușor precum pare. Trebuie investit timp pentru a putea găsi cele mai bune pariuri sigure, iar lucrul acesta implică și atenție. Un alt aspect important este că folosirea acestor pariuri pe termen lung la casele de pariuri online pot aduce după sine limitări ale pariurilor, dar aici este discutabil pentru că nu reprezintă o regulă general.

    Nimic nu este sigur în materie de pariuri sportive, dar cu puțină informație lucrurile se simplifică. Pariurile sigure pot fi de real folosit, dar la fel de bine au avantaje și dezavantajele lor. Depinde foarte mult și de tipul de jucător, cât și de așteptările pe care le are pe parcursul unei sesiuni la pariurile sportive.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: